google-bingÅ gå bort fra Google over til en ny søkemotor er neppe lett. Men de som faktisk bytter fra Google og over til Bing vender sjelden tilbake.

Siden slutten på 1990-tallet har Google vært søkemotoren de fleste har brukt og selskapet har vokst til et av verdens største IT-selskaper siden den gang. Det å google har blitt integrert i alle verdens språk, men hvorfor velger da folk i 2015 å gå fra Google over til Bing?

Google ble for smart

Google sveipet over skjermen i flere TV-reklamer og de lovet at vi kunne finne alt hva vi lette etter. Det gjorde de etter hvert også. Google ble rett og slett smartere for hvert eneste år som gikk. Det hele endte med at konkurrentene ga opp og kastet inn håndkleet. Søkemotoren Bing er den tidligere MSN search-motoren de fleste husker fra flere år tilbake. De som fortsatt benytter seg av hotmail kjenner Bing ganske så godt, men allikevel hadde hotmail-brukerne også få grunner til å benytte seg av Bing, inntil nylig.

Betaler deg for å bruke Bing

Bing er ikke bedre enn Google, men så er tjenesten heller ikke så mye dårligere og finner det du er på jakt etter. Grunnen til at mange i dag bruker Bing er fordi Microsoft betaler deg for å benytte deg av tjenesten. Et begrep som vokser er Bing Rewards som har tatt av i USA. Her kan man samle sparekuponger og få rabatt hos ulike restauranter og tjenester på nettet.