newspapers

Tiden hvor det eneste stedet man kan lese aviser helt gratis på biblioteket er over. Men for et par år siden begynte avisenes nettutgaver også å koste penger. Hva gjør vi nå?

Norges største aviser som Dagbladet, Aftenposten og VG forsøker å friste oss til å betale for å lese flere artikler som kun finnes i papirutgaven. Overskriftene er fristende og kommersielle, men det finnes fortsatt nettaviser som er helt gratis.

Gratis sport

Nordmenn elsker sport. Heldigvis har de største papiravisene fortsatt gratis sportsnyheter. Grunnen til dette er at annonsørene vet at nordmenn sluker sportsnyheter og klikker innom de ulike sportsredaksjonene hver dag. Derfor betaler de også mer for å annonsere under denne kategorien og vi kan nyte det helt gratis, enn så lenge.

Nettavisen

Hjemmesidene til både NRK og TV2 har interessante artikler og nyheter på lik linje med avisene. Allikevel klarer Nettavisen seg fortsatt godt og en av grunnene er såkalte annonseartikler innimellom det seriøse. Lokalavisene er ikke like flinke til å åpne opp nettutgaven gratis, men følger man nøye med på nettstedet SOL har de en god oversikt over både riks- og lokalavisers gratis artikler.

Økonominyheter

Et av de mest besøkte nettsteder når det gjelder økonomi nyheter er E24. De samarbeider med VG og har interessante fagartikler, men også det aller siste av aksje- og børsnyheter. Dette blir kanskje sett på som et nettsted for de aller mest interesserte, men i dag finnes det ikke noe annet nettsted som er helt gratis av denne kvaliteten når det gjelder økonomi.