A_Neon_colored_Computer

Det er stor forskjell på å gå til innkjøp av en datamaskin du skal spille på enn kun surfe. Her gir vi deg 5 ting du bør tenke på når du skal kjøpe en ny spill-PC.

Prisundersøkelser

En kraftig, bærbar spill-PC koster mer enn en PC du tar med deg i farta for å surfe på den. Du bør undersøke prisen aller først selvfølgelig, og reklameres det for en bærbar PC som kan spilles på under 6-7000 kroner bør man være skeptisk. Allikevel er en pris høyt over 10.000 mye. Se hvor mye mer ytelse du får ved å sammenligne pris på de aller dyreste og billigste i denne kategorien.

Sett sammen din egen PC

Mange som elsker spill liker også å sette sammen sin egen PC. Dette trenger man ikke å gjøre med en eneste gang, men for deg som ønsker å bygge på maskinen din må det være en mulighet for dette. Som vi alle vet, teknologien går raskt og man må ha det aller siste.

Bærbar vs Stasjonær PC

Mange spillere sverger fortsatt til stasjonær PC og grunnene til dette er mange. En er pris på de absolutt råeste komponentene, men prisen på stasjonære deler skalerer også ned hele veien til helt brukbare spesifikasjoner. Billigere enn bærbare hele veien, med andre ord.

Vekt

Skal du dra med deg PCen på ferie eller andre utflukter er det viktig at datamaskinen er lett i forhold til hva du har tenkt til å bruke den. En kjempekraftig spill-PC er kanskje ikke den mest lett håndterbare, men vekten varierer hos produsentene.

Ekstra utstyr

Hva får du med på kjøpet? Er det viktig for deg å ha en bluray spiller innebygd i datamaskinen eller er det datamaskinens ytelse som er viktigst. Ikke la deg blende av alt ekstrautstyr. Nye ting kommer hele tiden.